Offentligt menighedsrådsmøde

Tirsdag d. 27. april 2021, Kl. 18:30 til kl. 19:30
Karmel, Vedbækgade 12, 2200 København N

Vær opmærksom på at mødet på grund af corona-restriktioner afholdes i en kort form, hvor enkelte punkter udgår og hvor enkelte punkter på forhold tilsendes som orientering efter ønske. Hvis du ønsker at deltage som tilhører i mødet, kan du skrive til menighedsrådsformanden og få tilsendt eventuelle bilag og kommentarer. Mødet er uden spisning og varer en time.

Menighedsrådet mødes cirka en gang om måneden. Her tages der beslutninger om kirkens arbejde, bygninger, personale og alt hvad man kan forestille sig. Vi har også altid en halv times "kirkesnak", hvor en af rådets medlemmer præsenterer et emne, som debatteres uden at der tages beslutninger. Der er offentligt adgang til den åbne del af mødet. Der kan være lukkede punkter i begyndelsen af mødet. Kun rådsmedlemmer og inviterede gæster har tale og stemmeret, men alle har lov til at overvære et menighedsrådsmøde.