Foredrag: Udkast til Håndbog i næstekærlighed

Onsdag d. 20. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Stefanskirken, Vedbækgade 12, 2200 København N

Foredrag ved Jakob Brønnum, der før har gæstet Stefanskirken med foredrag og guitar. Denne gang er det uden guitar men med sin bog om næstekærlighed under armen.

Næstekærlighed er ingen selvfølge. Alle ved, at næstekærligheden er central i evangeliernes budskab. Men kan den afmåles og kun gælde nogen og ikke andre? Jakob Brønnum viser, hvordan næstekærligheden og selve livet er knyttet sammen i evangelierne og i virkeligheden. Foredraget bygger på hans bog "Matthæuseffekten - Udkast til en håndbog i næstekærligheden."

Hvis man har lyst, kan komme 18.15 til en let retning i Vedbækgade 12 og spise og hygge lidt sammen inden foredraget. Man skal tilmelde sig på agr@km.dk og det koster 50 kroner. Hvis det kniber med finanserne, og man gerne vil spise med, så skrive til præsten, så finder vi ud af det.

Man kan også deltage i en stemningsfuld andagt kl. 17.30-18.00 i kirken med smuk musik, salmer, bøn og refleksion.