Højmesse

Søndag d. 25. april 2021, kl. 11:00
Nørrebrogade 191, 2200 København N
Pernille Østrem

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Vi holder en kort Corona-sikret gudstjeneste på kun 30 minutter og med maks. 30 deltagere.

Som afslutning på højmessen går vi udendørs og synger en sang fra Højskolesangbogen sammen. Dette vil vi forsætte med frem til vi kan synge indendørs igen.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte Anna på frivillig@stefanskirken.dk.