Begivenheden har allerede fundet sted.

Højmesse

Søndag d. 8. august 2021, kl. 11:00
Nørrebrogade 191, 2200 København N
Thomas Høg Nørager

Velkommen til gudstjeneste i Stefanskirken. Kom indenfor uanset om du er døbt eller ej, uanset om du er medlem af folkekirken eller ej.

Der er plads til 40 kirkegængere pt., og coronapas er ikke nødvendigt.

Vi fejrer nadver sammen efter prædiken og fredshilsen. Hvis du ønsker glutenfri nadver, beder vi dig henvende dig til personalet FØR gudstjenesten går i gang. Ønsker du alkoholfri nadver, skal du blot pege på den LILLE kalk, når præsten kommer rundt med vin og druesaft. Små børn kan også modtage nadver i følge med en voksen. Efter gudstjenesten byder vi på en kop kaffe på kirkepladsen.

Hvis du ønsker at blive døbt, melde dig ind eller løse sognebånd, kan du tage kontakt til præsten efter gudstjenesten eller skrive til os.

Hvis du gerne vil være frivillig i Stefanskirken kan du kontakte Anna på frivillig@stefanskirken.dk.