Høstgudstjeneste med Stefanskirkens Unge Stemmer

Søndag d. 19. september 2021, kl. 11:00
Nørrebrogade 191, 2200 København N
Pernille Østrem

Oplev en stemningsfuld og festlig gudstjeneste i den smukt pyntede kirke og hvor det skønne kor Stefanskirkens Unge Stemmer medvirker.

Vi vil gerne opfordre dig til at tage frugt og grønt med i kirke. Det kan være lidt fra kolonihaven eller æbler fra grønthandleren, eller hvad man kan plukke i grøftekanten og på Amager Fælled. Vi deler ud til hinanden og til sognet efter gudstjenesten.

Dagens kollekt går til Folkekirkens Nødhjælp til at hjælpe de millioner af afghanere som er på flugt. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i højmessen i kirken, kan du donere dit bidrag på mobilepay nr. 127 663. Alle bidrag går ubeskåret til Folkekirkens Nødhjælp og deres indsats i Afghanistan.