Fredagsrundstykker

Sidste fredag i måneden fra august til maj byder vi inden for kl. 9:30-11:30 til en god fortælling & friskbagt brød med sange fra Højskolesangbogen.

Vi mødes i Karmel, Stefanskirkens menighedshus, i Vedbækgade 12. Der er også adgang med elevator.

Hovedsagen er fælleskab og sange fra højskolesangbogen. Hver gang krydrer vi formiddagen med friskbagte rundstykker og kaffe.

Dertil skal vi have en god fortælling. Hver gang har vi inviteret en person til at fortælle, og det kan være om alt muligt. Om livet og om døden, om byen og om landet, eller bare et særligt kapitel i et almindeligt liv.

Fredagsrundstykker: Lise Egholm

fre 30. nov 2018 kl 09:30

Kys, krav og kommunikation! - Så enkelt er det faktisk! Lise Egholm vil fortælle om sit arbejde med danske og tosprogede børn, især om de18 år, hvor hun var skoleleder på Rådmandsgades Skole. Hun har mange oplevelser fra skolen og kvarteret på Nørrebro, som hun holder meget af. Hun er ikke altid politisk korrekt, men siger tingene lige ud. I dag er hun gået på pension, men stadig aktiv som debattør. Med humor og varme vil hun tale ud fra sin bog: "Fordi du skal".

Vi synger fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, 2200 lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator. Arrangementet afsluttes 11.30.