Fredagsrundstykker - kommende arrangement

Sidste fredag i måneden fra august til maj byder vi inden for kl. 9:30-11:30 til en god fortælling & friskbagt brød med sange fra Højskolesangbogen.

Vi mødes i Karmel, Stefanskirkens menighedshus, i Vedbækgade 12. Der er også adgang med elevator.

Hovedsagen er fælleskab og sange fra højskolesangbogen. Hver gang krydrer vi formiddagen med friskbagte rundstykker og kaffe.

Dertil skal vi have en god fortælling. Hver gang har vi inviteret en person til at fortælle, og det kan være om alt muligt. Om livet og om døden, om byen og om landet, eller bare et særligt kapitel i et almindeligt liv.

Knud Heinesen - Tidligere finansminister fortæller

fre 26. jan 2018 kl 09:30

Tidligere finansminister Knud Heinesen fortæller om tiden uden for rampelyset, om de værdier der formede ham og som gav et fast grundlag at stå på både før, under og efter politik. Og selvfølgelig får vi en historie eller to fra dengang Danmark stod ved afgrundens rand.

Som sædvanlig synger vi fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator. Det er gratis og alle er velkomne. Man skal blot stå tidligt op, for det hele begynder 9.30 og slutter omkring kl. 11.30.

Bodil Jørgensen: Om sit liv og Selma Lagerlöfs kristuslegender

fre 23. feb 2018 kl 09:30

Denne allestedsnærværende Bodil Jørgensen, som lyser op både i den folkelige Badehotellet, i den sorte humor i Rytteriet og i Lars von Triers kunstfilm, fortæller om begivenheder, der har forandret livet, og læser op af Selma Lagerlöfs fantastiske Kristuslegender.

Som sædvanlig synger vi fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menigheds-hus i Vedbækgade 12, lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator.

Jægersborggade - et stykke Nørrebro historie fortalt ved Malene Meisner

fre 23. mar 2018 kl 09:30

Jægersborggades historie spejler resten af Nørrebro i sin lidt over 100-årige levetid. Og samtidig er gaden helt sin egen. Omtalt for alt fra butiksliv og Michelinstjerne til hashhandel og barnemord. Opført i turistguides verden over. Gennem historiske nedslag præsenteres gadens farverige historie af forfatter og cand. mag. i Kulturformidling Malene Meisner.