Musik & Leg - Krybbespil

Musik & Leg – krybbespilshold

Krybbespilsholdet i Stefanskirken er et nyt tilbud til de 4-6-årige børn (som udgangspunkt ”storegruppe/børnehaveklasse-alder). Vi mødes i kirken 10 mandage fra 16.30-17.30 (1. gang er mandag d. 2. oktober) og synger og leger – alt sammen med henblik på at lave et fabelagtigt krybbespil, som skal opføres i kirken i december.

Derudover får børnene på krybbespilsholdet også lov til at gå med i Stefanskirkens børnekors traditionsrige Luciaoptog!

På krybbespilsholdet vil børnene både synge, danse, knipse, klappe rytmer og måske endda rappe! Børnene lærer at synge både de velkendte og nye sange og salmer udenad så de kan bruges til krybbespillet. De vil også lære et par fælles danse (fårenes dans og englenes dans) og de vil lære at være en del af et hold. Der vil være fokus på at skabe et sammenhold for gruppen, så de lærer hinanden at kende og glæder sig til at komme hver mandag!

Der vil blive lavet kostumer og kulisser af frivillige i kirkens menighed, men hvis du har en designer eller koreograf (eller noget helt tredje) i maven som forælder, vil vi meget gerne have flere hænder til hjælp!

Holdet ledes af Stine Borbye Edelvang, som bl.a også synger og leger med Stefanskirkens Tumlehold. Stine har mange års erfaring med musik og undervisning, og glæder sig rigtig meget til at få gang i krybbespilsholdet – og forhåbentlig en ny, stolt tradition i Stefanskirken! Sognepræst Pernille Østrem er også med og vil hjælpe til med alt fra fortælling og forståelse af jule-historien til seje danse-moves! Kirkens organister kommer også forbi og spiller skønne toner til børnenes udfoldelser.

Som udgangspunkt skal børnene gå på krybbespilsholdet uden deres forældre.

Tidspunkt: Mandage 16.30 - 17.30 (10 gange, start 2. oktober)

Sted: Stefanskirken, Nørrebrogade 191

Pris: 250 kr

Tilmelding: send en mail til musikogleg@stefanskirken.dk

Det koster 250 kr at gå på holdet. Betaling skal ske på reg.nr 2191 / kontonr 6284584161 inden opstart.

Meld meget gerne til hurtigt, så vi ved om vi ved, hvor mange kostumer vi skal gå i gang med at sy!

Børnene er velkomne til at komme fra kl 16 og få lidt eftermiddagsmad, så de ikke skal synge på tom mave.