BACH FRIDAY

fre 24. nov 2017 kl 19:00

BACH FRIDAY

Den sidste fredag i november går amerikanerne amok i en forbrugsrus ved årets største kommercielle udsalg: Black Friday. Skikken er ved at brede sig til Danmark, og for at at finde lidt besindelse midt i optakten til julens forbrugsfest har Stefanskirken derfor omdøbt dagen til Bach Friday. Den strenge, men geniale komponist fra 1700-tallets Tyskland vil med sin musik af fortættet åndelighed forhåbentlig sættes os i forbindelse med den verden, der ligger længst fra det materielle.

I år er Bach Friday en spændende koncert i Luther-årets tegn. Organist Daniel Bruun fra Helleruplund Kirke opfører uddrag af Bachs ”Luther-messe” Clavierübung dritter Teil. Ind imellem orgelsatserne synger kirkens kor under ledelse af Kevin Edelvang de Bach-koraler, som orgelstykkerne baserer sig på. Der er således lagt op til en åndelig gudstjeneste bestående udelukkende af musik.

Læs mere om de andre koncerter.

Event på Facebook