Luciaoptog

Med Stefanskirkens børne-/ungdomskor

Til januar 2018 starter Stefanskirken igen kor op til børn og unge i skolealderen. Som forsmag på dette laver vi et stort Luciaoptog i kirken i december, hvor alle er meget velkomne til at opleve hvad det vil sige at synge i kor.

Luciaoptoget opføres i Stefanskirken onsdag d. 13. December kl. 17 (børnene skal mødes kl. 16.00) og for at deltage skal man komme og øve 4 tirsdage, henholdsvis 21/11, 28/11, 5/12 og 12/12, alle dage kl. 15.30-16.30

Derudover vil man kunne tilmelde sig til korene som starter 16./17. januar.

Vi inviterer skolegående børn fra 1. Klasse og til og med 9. (og 10.). I november og december vil alle børnene synge sammen, men til januar opdeles de i tre hold.

De tre hold vil være naturlige oprykninger efterhånden som børnene bliver ældre, og når man slutter folkeskolen vil der være mulighed for enten at synge videre i nogle år, eller rykke op og deltage i kirkens rytmiske voksenkor, Stefantastic.

Tilmelding

For at deltage i Lucia skal man tilmelde sig senest 10. november ved at skrive nedenstående informationer i en mail til ungestemmer@stefanskirken.dk

• Barnets navn
  • Barnets klassetrin (1-9)
  • Forældres e-mailadresse.
  • Forældres Tlf. nr.

Vigtige datoer:
  • Tilmeldingsfrist: 10. November
  • Tirsdage øver vi 15.30-16.30:
    • 21. Nov
    • 28. Nov
    • 5. Dec
    • 12. Dec
  • Lucia: 13. Dec kl. 16-18.30

Vi glæder os rigtig meget til at se jer.

Simon Jansfort

Korleder i Stefanskirken