Julebazar

lør 9. dec 2017 kl 11:00

Vi glæder os meget til at byde velkommen i år, hvor bazaren løber af stablen lørdag d. 9. og søndag d. 10. december lørdag 11-15 og søndag 12-15

* SALGSBODER med hjemmestrik, hjemmebag og andet god
* DEKORATIONER og JULEPYNT - også af den mere syrede slags.
* TOMBOLA med fantastiske gevinster,
* CAFÉ med gløgg/æbleskiver og kaffe/kage,
* musikalsk underholdning med LEVENDE MUSIK.
Julemanden kommer forbi med godter til børnene søndag kl. 1220 og 1330.

Og over det hele: julehygge, af den type som der er nok af til alle - helt gratis. Juletiden kan som bekendt være svær for mange, og det er også i denne tid at vi i Stefanskirken får mange henvendelser fra familier såvel som enlige, som søger økonomisk hjælp til at komme igennem måneden. Det indsamlede beløb fra årets Bazar vil gå direkte til at hjælpe disse mennesker.

Sidste år lykkedes at samle intet godt 25.000 kr ind til Stefanskirkens Menighedspleje. En meget stor del af dette beløb kom fra tombolaen, hvor vi endnu engang var blevet begavet med så utroligt fine gaver og donationer fra alle jer lokale butikker. Denne succes håber vi at gentage, og vi er derfor taknemmelige for alle gaver, store som små, som vores naboer kunne tænke sig at donere.