Jægersborggade - et stykke Nørrebro historie fortalt ved Malene Meisner

fre 23. mar 2018 kl 09:30

Jægersborggades historie spejler resten af Nørrebro i sin lidt over 100-årige levetid. Og samtidig er gaden helt sin egen. Omtalt for alt fra butiksliv og Michelinstjerne til hashhandel og barnemord. Opført i turistguides verden over. Gennem historiske nedslag præsenteres gadens farverige historie af forfatter og cand. mag. i Kulturformidling Malene Meisner.

Som sædvanlig synger vi fra Højskolesangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menighedshus i Vedbækgade 12, lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator. Det er gratis og alle er velkomne. Man skal blot stå tidligt op, for det hele begynder 9.30 og slutter omkring kl. 11.30.