Mette Tolling - Gademusikant fra strøget og hele verden rundt

fre 20. apr 2018 kl 09:30

Med anekdoter, refleksioner og musik giver Mette Tolling et indblik i sine oplevelser som gademusikant. Som barn startede hun med at spille sammen med sin bror på Strøget i København. Mange år efter tog hun gade-musikken op som rejsende i Seattle, Mexico og Colombia. Det åbnede op for et farverigt møde med gadens folk, spændende kulturer og et indblik i en musikalsk sangskat, der har fulgt hende siden. Vi kan glæde os til en formiddag med musik fra den klassiske verden, jazz og folkemusik.

Som sædvanlig synger vi fra Højskole-sangbogen, drikker kaffe og spiser rundstykker. Det foregår alt sammen i ”Karmel”, Stefanskirkens menigheds-hus i Vedbækgade 12, lige skråt bag kirken – der er også adgang med elevator. Det er gratis og alle er velkomne. Man skal blot stå tidligt op, for det hele begynder 9.30 og slutter omkring kl. 11.30.