Taizé Sangaften

ons 16. maj 2018 kl 19:00

Kom og syng med og oplev fællesskabet og nærværet, når sangpædagog Jon Hollesen får det bedste frem i stemme og sjæl. Aftenen er en af samlet fire aftener, som man kan deltage i samlet eller individuelt. Datoerne er 14. marts, 4. april, 25. april og 16. maj.

I løbet af foråret 2018 holder vi 4 taize-sangaftner i vores kirke ud til Nørrebrogade fra kl.19.00-21.00.

Man kommer de sangaftner man kan og koret er åbent for alle uanset sangtalent og er lagt an for nybegyndere i taize-sangene.

Taize er et økumenisk klosterfællesskab i Frankrig, hvor især unge mennesker valfarter til i tusindvis hvert eneste år, for at søge den særlige enkle og dybe form for spiritualitet, som er i dette fællesskab. Taize-sangene er udviklet i klosterfællesskabet som en enkel måde at samle mennesker på i bøn. Sangene er flerstemmige og enkle at lære.

Sangaftnerne blevet ledet af Jon Hollesen, som til daglig arbejder som sanglærer og korleder på Nørrebro. Læs evt. mere på www.aria.dk.