Stefantastic (rytmisk kor)

Stefanskirkens Rytmiske Kor - Stefantastic

Kirkens nye rytmiske kor starter for første gang tirsdag d. 15. august kl. 19-21.30. Koret er et nyt tiltag fra Stefanskirken og ledes af organist og korleder Simon Jansfort. Koret vil primært synge nyere rytmisk musik, f.eks. Coldplay, MØ, Sia etc. og vil udover egne koncerter medvirke i Stefanskirkens brede musik- og kirkeliv.

Det koster 350 kr pr. sæson (6 måneder) at deltage, og der er ingen optagelsesprøve.

Koret henvender sig til alle som nyder pop- og rockmusik og formålet er et stærkt fællesskab omkring musik og den samhørighed man får, når man synger i kor.

Udover at blive bedre til at synge, så vil undervisningen indeholde projekter med band, stomp, lidt koreografi og andre spændende elementer.

Korets navn vil blive fundet ved en konkurrence på facebook, og lægges fast i løbet af august.

Alle er velkomne til at kigge forbi d. 15. august kl. 19 i Stefanskirken.

Sidste mulighed for tilmelding til efterårssæsonen er tirsdag d. 12. september. Herefter vil man ikke kunne melde sig til før vi starter ny sæson til januar. Man er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi alligevel.

Har du spørgsmål er du velkommen til at skrive til: organist@jansfort.com