Babysalmesang (0-1 år)

Babysalmesang i Stefanskirken er både hyggeligt og sjovt. Vi synger skønne danske salmer og sjove børnesange med fagter, spiller på rasleæg, danser og laver bevægelseslege, blæser sæbebobler, lytter til instrumenter og tager barnet med ind i musikkens magiske verden.

Normalt foregår babysalmesang  i Stefanskirkens smukke kirkerum, men pga istandsættelse af kirkens tag vil holdene i starten af 2022 blive flyttet til vores dejlige festsal, Vedbækgade 12.

Vi har 3 forløb i foråret 2021:

Holdstart 10. januar:

10/1-22 til 28/2-22:
3-6 mdr. (alder ved holdstart)tilmeld dig her
7-12 mdr. (alder ved holdstart): tilmeld dig her

Åben for tilmelding

Holdet foregår i festsalen

Holdstart 7. marts:

7/3-22 til 2/5-22

Tilmelding åbner 10/1-22

Holdstart 9. maj:
9/5-22 til 27/6-22

Tilmelding åbner 7/3

Hvert forløb er på 7-8 gange, den endelige holdopdeling bliver sendt ud ca. 10 dage inden opstart.

Babysalmesang er for babyer mellem 3 og 12 mdr. med aldersopdelte hold for babyer  3 - 6 mdr. og 7 - 12 mdr. Det er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads.

Tidspunkt:

Mandage kl. 10.00–10.45 (7 – 12 mdr)

Mandage kl. 11.15–12.00 (3 – 6 mdr)

Sted: Stefanskirken, Nørrebrogade 191 eller Festsalen i "Karmel", Vedbækgade 12.

Pris: 200 kr. Betales på mobilepay ved første undervisningsgang.

Kontakt: Hvis du har øvrige spørgsmål kan du skrive til babysalmesang@stefanskirken.dk.

Holdene ledes af Andrea Rose, som har arbejdet med musik for de yngste i Stefanskirken siden 2011.
Læs mere om Andrea her.

En gave for livet

Aktiv beskæftigelse med musik, stimulerer barnets emotionelle og sociale udvikling, såvel som dets kropsbevidsthed og motoriske udvikling. Sang og musik har desuden en positiv indflydelse på barnets sprogudvikling - og naturligvis på dets musikalske nysgerrighed.

Musik er et grundlæggende udtryksmiddel og et kommunikationsmiddel, der trodser alder, nationalitet og social status.

Giv dit barn forudsætningerne for at glæde sig ved musik, så giver du det er en gave for resten af livet. Man kan ikke komme for tidligt i gang!

Og skulle det ikke være nok, så er der også tid til snak og hygge med de andre deltagere bagefter.

Friplads til børneaktiviteter

Det er muligt for økonomisk trængte familier at søge friplads på alle børneaktiviteter i Stefanskirken, sådan at man ikke skal betale for at deltage. Hvis I har brug for en friplads til jeres barn kontakt sognepræst Thomas Høg Nørager på mail thn@km.dk.

Babygudstjeneste

Der er ingen begivenheder.