Babysalmesang

Babysalmesang i Stefanskirken er både hyggeligt og sjovt. Vi synger skønne danske salmer og sjove børnesange med fagter, spiller på rasleæg, danser og laver bevægelseslege, blæser sæbebobler, lytter til instrumenter og tager barnet med ind i musikkens magiske verden.

Alt sammen i Stefanskirkens smukke kirkerum.

Babysalmesang er for babyer mellem 3 og 12 mdr. med aldersopdelte hold.

Hvert forløb er på 6 gange. Man er velkommen til at være med i flere forløb. Ligesom det også er muligt at hoppe på i midten af et forløb, hvis der er plads.

I 2017 starter der nye forløb 14. august, 25. september, 13. november

Tidspunkt: Mandage kl. 10.00–10.45 for 7–12 mdr. og 11.15–12.00 for 3–6 mdr

Sted: I Stefanskirken, Nørrebrogade 191

Pris: 100 kr. betales inden start.

Tilmelding med babyens alder og navn til babysalmesang@stefanskirken.dk

Holdene ledes af Andrea Rose, som har arbejdet med musik for de yngste i Stefanskirken siden 2011. Læs mere her.

En gave for livet

Aktiv beskæftigelse med musik stimulerer barnets emotionelle og sociale udvikling såvel som dets kropsbevidsthed og motoriske udvikling. Sang og musik har desuden en positiv indflydelse på barnets sprogudvikling - og naturligvis på dets musikalske nysgerrighed.

Musik er et grundlæggende udtryksmiddel og et kommunikationsmiddel, der trodser alder, nationalitet og social status.

Giv dit barn forudsætningerne for at glæde sig ved musik, så giver du det er en gave for resten af livet. Man kan ikke komme for tidligt i gang!

(Og skulle det ikke være nok, så er der også tid til snak og hygge med de andre deltagere bagefter.)