Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Stefanskirken
Et gudeligt slag i bolledejen!

Stefantastic

Stefanskirkens rytmiske kor

Efter juleferien starter korsæsonen tirsdag d. 10. januar 2023. Der er åbent hus til den første korprøve. Her er interesserede sangere velkomne til at komme forbi og se, om Stefantastic er noget for dem. Hvis du er interesseret i at være med i Stefantastic - og du ikke kan komme til den åbne prøve - skal du til en stemmeprøve hos korleder Simon Jansfort. Send os en mail på stefantastickor@gmail.com, så vi kan lave en aftale.

Stefantastic er Stefanskirkens skønne, rytmiske kor for voksne. Koret øver hver tirsdag kl. 19-21.30 og synger primært nyere rytmisk musik, men indstuderer også salmer og gamle klassikere. Vi holder koncerter til jul og sommer og medvirker ved gudstjenester, konfirmationer og enkelte koncerter uden for kirken i løbet af året.

Du kan se Stefantastic på YouTube

Det koster 400 kr pr. halvår at deltage. 
Kontingentet skal betales via MobilePay på Stefanstastics MobilePay-nr. 354451.

Udover at blive bedre til at synge, så vil korets mål være at lave eksperimenterende optrædener med band, stomp, lidt koreografi og andre spændende elementer.

Stefantastic ledes af Simon Jansfort.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til bestyrelsen på stefantastickor@gmail.com.

Stefantastisk koncert

Vi siger tak for en dejlig julekoncert med StefantasticVi siger tak for en dejlig julekoncert med Stefantastic. Desværre gik rigtig mange forgæves. Vi havde ikke regnet med, at der ville dukke over 600 mennesker op. For så havde vi holdt to koncerter. Det lover vi at gøre til næste år! Kirken kunne bare ikke rumme flere mennesker, hvis branddørene skulle være frie. Vi er kede af, at kirken ikke er større. For vi elsker jer alle sammen og ville ønske at ingen skulle gå hjem uden en dejlig koncert! Tak for forståelsen fra mange af jer. Kærlig hilsen Stefantastic og alle i Stefanskirken.