Stefantastic

Stefanskirkens rytmiske kor

Der er åbent hus d. 7/6 og 14/6 til sædvanlig korprøvetid 19-21.30. I forbindelse med åbent hus i juni kan man melde sig ind i koret, betale, og dermed få adgang til vores Facebookgruppe og mere vigtigt: vores øveapp, så man kan bruge den hen over sommeren, hvis man vil. Derved kan man også sikre sig en plads før august opstart.

Interesserede nye sangere er velkomne til at komme til korprøver disse dage.

Efter sommerferien starter korsæsonen tirsdag d. 16. august 2022. Der er åbent for optagelse af nye medlemmer i august. Herefter lukkes der for optagelse.

Stefantastic er Stefanskirkens skønne, rytmiske kor for voksne. Koret øver hver tirsdag kl. 19-21.30 og synger primært nyere rytmisk musik, men indstuderer også salmer og gamle klassikere. Vi holder koncerter til jul og sommer og medvirker ved gudstjenester, konfirmationer og enkelte koncerter uden for kirken i løbet af året.

Du kan se Stefantastic på YouTube

Det koster 400 kr pr. halvår at deltage.

Udover at blive bedre til at synge, så vil korets mål være at lave eksperimenterende optrædener med band, stomp, lidt koreografi og andre spændende elementer.

Stefantastic ledes af Simon Jansfort.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til bestyrelsen på stefantastickor@gmail.com.

Stefantastisk koncert

Vi siger tak for en dejlig julekoncert med StefantasticVi siger tak for en dejlig julekoncert med Stefantastic. Desværre gik rigtig mange forgæves. Vi havde ikke regnet med, at der ville dukke over 600 mennesker op. For så havde vi holdt to koncerter. Det lover vi at gøre til næste år! Kirken kunne bare ikke rumme flere mennesker, hvis branddørene skulle være frie. Vi er kede af, at kirken ikke er større. For vi elsker jer alle sammen og ville ønske at ingen skulle gå hjem uden en dejlig koncert! Tak for forståelsen fra mange af jer. Kærlig hilsen Stefantastic og alle i Stefanskirken.