Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Stefanskirken
Et gudeligt slag i bolledejen!

SOGNEBÅNDSLØSNING

Hvis du føler dig tilknyttet Sankt Stefans Kirke frem for din egen sognekirke, er det muligt at løse sognebånd. Sognebåndsløsning til en præst ved Sankt Stefans Kirke indebærer, at dine børn kan blive døbt og konfirmeret i Sankt Stefans Kirke samt du kan blive gift, begravet eller gøre brug af vores præster, selvom du bor i et andet sogn.

Sådan løser du sognebånd

Det er nemt at løse sognebånd. Tryk her for blanket til sognebåndsløsning. Har du ikke en printer, kan blanketten afhentes i Stefanskirken eller på kirkekontoret, Vedbækgade 12, 1. sal. Når blanketten er udfyldt, kan den afleveres eller sendes til sognepræsten eller kirkekontoret. Hvis du ønsker at sende den digitalt bedes du gøre det via vores sikre mail.

Hvis du ønsker en samtale med en af præsterne, før du løser sognebånd, er du velkomme til at skrive til Thomas (thn@km.dk) eller Pernille (poes@km.dk). Husk ikke at sende personfølsomme oplysninger på mail. 

På blanketten bliver du bedt om at tage stilling til, om du vil have valgret og være opstillingsberettet til menighedsrådsvalg i Sankt Stefans Sogn. Hvis du får valgret og bliver opstillingsberettet i Sankt Stefans Sogn, mister du naturligvis valgret og opstillingsmulighed til menighedsrådet i dit bopælssogn.

Du får selvfølgelig en bekræftelse på sognebåndsløsningen. Vi sender den til din eBoks.

Personregistrering foregår stadig i dit bopælssogn

Selvom du har løst sognebånd til Sankt Stefans Kirke, foregår den administrative personregistrering stadig i dit bopælssogn. Det betyder at fødselsanmeldelser, navneændring mm. sker i dit bopælssogn, imens de kirkelige handlinger kan foregå i Sankt Stefans Kirke.

Er du i tvivl om noget, kontakt kordegn Arlette Gürtler: 2425 9600.